HZSU logo

Utjecaj pandemije C-19 na kulturne radnike u regiji JIE

13. svibanj 2020.

Poštovane umjetnice i poštovani umjetnici!

Hrvatska zajednica samostalnih umjetnika zaprimila je zamolbu Odjela za kulturu i komunikacije Instituta za razvoj i međunarodne odnose za ispunjavanje ankete u sklopu istraživanja o utjecaju koronavirusa na kulturne radnike u regiji Jugoistočne Europe.

Ako želite možete ispuniti.

U nastavku zaprimljeni e-mail.

Odjel za kulturu i komunikacije

Institut za razvoj i međunarodne odnose

jaka@irmo.hr

jaka.primorac@gmail.com

Poštovani/a,
ovim vas putem pozivamo da ispunite anketu u sklopu istraživanja o utjecaju korona virusa na kulturne radnike u regiji Jugoistočne Europe koje je s partnerima pokrenuo Centar za empirijske studije kulture jugoistočne Evrope.
Istraživanje 'Sada je samo vidljivije: Život i rad kulturnih radnika i radnica u vremenu korona pandemije' provodi se u regiji Jugoistočne Europe, a ima za svrhu dokumentiranje uvjeta života i rada umjetnika i kulturnih radnika u regiji u vrijeme pandemije COVID-19. Namjera je istraživanja identificiranje mehanizama podrške koji su pokrenuti za vrijeme pandemije od strane država, gradova te domaćih i međunarodnih zaklada, s ciljem ublažavanja posljedica krize. Rezultati istraživanja će poslužiti i za lobiranje u stvaranju i implementaciji mehanizama podrške za ublažavanje posljedica krize.
Anketa je u potpunosti anonimna i potrebno je 20 minuta za njezino ispunjavanje, a možete je ispuniti OVDJE.
Srdačno,
Predrag Cvetičanin
Voditelj Centra za empirijske studije kulture jugoistočne Evrope